Forside » Menukort Selskaber/Arrangementer » Hovedretter   
 
Hovedretter


Arrangementer - Hovedretter minimum 12 couverter 


Hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad med krydderurter, fyldt kartoffel med purløg og bacon,  sauterede champignon og rustikke rodfrugter, salat og whiskysauce kr. 189,-

    Krondyrfilet med bønner, waldorfsalat, tyttebær, agurkesalat, appelsin med gele, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce kr. 189,-

  • Oksekød(suppekød) med bønner, svesker hvide kartofler samt sursødpeberrodssauce samt solbær og asier kr. 110,-
  • Husarsteg af svinekam med fyld af bacon,løg og champignon samt årstidens grøntsager, hvide kartofler og brun sauce , surt og sødt. Kr. 105,-
    Helstegt kalkunbryst med grønsager, pastasalat, hvide kartofler og urtesauce kr. 99,-

  • Marineret svinekam med sauterede champignon, ristede rødfrugter, pommes duchesse og pikantsauce, sødt og surt kr. 125,-,-
    Sprængt nakkefilet med bønner, blomkål,og gulerødder, hvide kartofler, aspargessauce, solbær og sennep kr. 99,-

  • Svinekam stegt som vildt med ½ æble med sveske, bønner, hvide og  brunede kartofler, brun sauce samt waldorfsalat, asier og solbær kr. 110,-
  • Gl. dags Flæskesteg med svær, ½ æble med sveske, hvide og brunede kartofler, brun sauce, rødkål, asier og solbær kr. 99,-

  • Svinemørbrad champignon a la creme,ristede pariser kartofler, bønner, salat med nødder og æbler kr. 125,-

  • Kalvesteg stegt som vildt med bønner, ½ æble og sveske, brunede og hvide kartofler, sauce, waldorfsalat, agurkesalat og tyttebær kr. 135,-
  • Braiseret kalvesteg med knust peber, lynstegte grøntsager, årstidenssalat, små ristede kartofler samt mild pebersauce kr. 135,-
  • Gammedags oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, glasserede perleløg, hvide kartofler, brun sauce, asier og solbær kr. 135,-
  • Helstegt oksefilet (rosastegt) med ristede rodfrugter, sauterede champignon, timianristede kartofler, bearnaisesauce, samt årstidenssalat kr. 145,-
  • Glaseret skinke med flødekartofler, ristede gulerødder, årstidenssalat og flutes kr. 99,-
  • Langtidsstegt okseculotte, sauterede champignon, ristede gulerødder med løg og bacon, små ovnbagte kartofler, whiskysauce samt salat med ost og nødder kr. 135,-
  • Wienerschnitzel af svinemørbrad med ærter, wienerdreng, brasede kartofler og smørsauce eller brunsauce kr. 149,-
  • -
     
  • Kødbuffet med helstegt oksefilet, svinemørbrad, marineret kalkun, to slags kartofler, flødesauce, salat,dressing og friskbagt brød kr. 169,-  

 


 

  •  
Leveret af BL Grafisk
Løgumkloster Centralhotel • Markedsgade 15 • 6240 Løgumkloster • Tlf. 74 74 50 52 
Viser:  Hovedretter - Centralhotellet