Forside » Menukort Selskaber/Arrangementer » Hovedretter   
 
Hovedretter


Arrangementer - Hovedretter minimum 15 couverter 


Hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad, kartoffeltårn med krydderurter, mild pebersauce, sauterede champignon, lynstegte grøntsager, rødkålssalat med appelsin og granatæble kr. 249,-

    Marineret Andebryst med strejf af ingefær, små ovnbagte kartofler, mild pebersauce, marineret bønnemix, rødkålssalat med appelsin og granatæble kr. 175,-

  • Oksekød(suppekød) med bønner, hvide kartofler, sursødpeberrodssauce samt solbær og asier kr. 130,-
  • Husarsteg af grisekam med fyld af bacon, løg og champignon hertil grønne bønner, hvide kartofler, brun sauce og surt Kr. 125,-
    Kyllingefilet med ristede kartofler, sauterede grøntsager, paprikasauce samt grøn salat kr. 99,-

  • Marineret kamsteg af gris med grøn salat ristede gulerødder, små kartofler og paprikasauce kr. 99,-,-
    Sprængt nakkefilet af gris med bønner, blomkål, og gulerødder, hvide kartofler, purløgssauce, solbær og sennep kr. 135,-

  • Kamsteg af gris stegt som vildt med æble, svesker, bønner, hvide og  brunede kartofler, vildt sauce samt waldorfsalat, asier og solbær kr. 125,-

  • Lækker mørbradgryde med ris, ristede kartofler, asier samt grønkålssalat med æbler og tranebær kr. 130,-
  • Gammeldags Flæskesteg med sprød svær, æble, svesker, hvide og brunede kartofler, brun sauce, rødkål, asier og solbær kr. 110,-

  • Mørbrad af gris med champignonsauce, små ristede kartofler, lynstegte grøntsager, græsk salat med feta og rødløg kr. 130,-

  • Kalvesteg stegt som vildt med bønner, æble, svesker, brunede og hvide kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, agurkesalat og tyttebær kr. 139,-
  • Gammedags mør oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, glaserede perleløg, hvide kartofler, brun sauce, asier og solbær kr. 139,-
  • Helstegt oksefilet (rosastegt) med ristede rodfrugter, sauterede champignon, timianristede kartofler, bearnaisesauce, samt broccolisalat kr. 155,-
  • Glaseret skinke med flødekartofler, ristede gulerødder, grøn salat og flutes kr. 99,-
  • Pebersteak af oksefilet, løgringe, ristede kartofler, kryddersmør, pebersauce og grønkålssalat kr. 199,-
  • Wienerschnitzel af svinemørbrad, peberrod, kapersfrugt, brasede kartofler, smørsauce samt spidskålssalat med pærer og tranebær kr. 159,-
  • -
     
  • Buffet Saftig oksefilet, barbecue mørbrad af gris, marineret kalkun, to slags valgfri kartoffel, flødesauce, to valgfri salater, dressing, dip, pesto, kryddersmør og friskbagt brød kr. 175,-  

 


 

  •  
Leveret af BL Grafisk
Løgumkloster Centralhotel • Markedsgade 15 • 6240 Løgumkloster • Tlf. 74 74 50 52 
Viser:  Hovedretter - Centralhotellet