Forside » Menukort Selskaber/Arrangementer » Forretter   
 
Forretter


Arrangementer - Forretter Minimum 12 couverter 

Varmrøget laks på salatbund med rejer, ærter, flutes og dressing kr. 65,-
Røget ørred med rejer, flødestuvet spinat og flutes kr. 65,-
Rejecocktail med flutes og dressing kr. 65,-
Rulle med koldrøget laks, rejer på salatbund, dressing og flutes kr. 65,-
Lakse surprise (dampet laks med rejer, asparges og spinattimbale), flutes og dressing kr. 65,-
Røget og lufttørret landskinke med æggestand og flødestuvet spinat samt flutes kr. 59,-
Fisketallerkenl (varmrøget hellefisk, koldrøget laks,asparges), flutes og dressing kr. 65,-
Tapastallerken med lufttørret skinke, italiensk salami, oliven, hvidløg, rustikke rodflugter, flutes og dressing kr. 65,-
Spicy kyllingesuppe med flutes kr. 59,-
Aspargessuppe med flutes kr. 59,-
Klar suppe med ris og flutes kr. 65,-
Ananasring med hjemmelavet hønsesalat og flutes kr.55,-
Maskeret blomkål med rejer, pasta, flutes og dressing kr. 55,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 55,-
Tunmousse med rejer, ærter, asparges, flutes og dressing kr. 55,-





 

Leveret af BL Grafisk
Løgumkloster Centralhotel • Markedsgade 15 • 6240 Løgumkloster • Tlf. 74 74 50 52 
Viser:  Forretter - Centralhotellet