Forside » Menukort Selskaber/Arrangementer » Festmenu inkl. drikkevarer   
 
Festmenu inkl. drikkevarer


Forslag A til arrangement med fast pris inkl. drikke.

minimum 15 kuverter

Velkomstdrink


Ferskenchampagne.

Forret


Tunmousse med rejer, ærter, asparges, dressing og flutes.
Tarteletter med høns i asparges.

Hovedret

Flæskesteg med svær ½æble og sveske, rødkål, asier, solbær, hvide og brunede kartofler samt sauce.
Glaseret skinke med flødekartofler, ristede gulerødder samt årstidens salat og flutes.
Sprængt nakkefilet med bønner, blomkål og gulerødder,hvide kartofler, aspargessauce, sennep og solbær.

 

Dessert

Citronfromage med flødeskum

Romfromage med kirsebærsauce.

Herefter serveres der kaffe og the med hjemmebagte småkager (cognac og likør + 29 kr. pr. glas)




Pris i alt for ovenstående arrangement inkl fri vin, øl og vand under middagen: 385,-kr. pr. kuvert. ( 5 timer arrangement)

Natmad

Aspargessuppe med flutes.
Lune boller med pålæg, ost og marmelade.
Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder samt rugbrød.

Pris for ovenstående arrangement, natmad samt fri øl, vand og vin under hele festen 495,- kr. pr. kuvert. (7 timers arrangement, herefter 15,- kr pr. person pr ½ time)



 

Forslag B til arrangement med fast pris inkl. drikke.
minimum 15 kuverter

Velkomskdrink:Mousserende vin halvtør eller Ferskenchampagne eller Mousserende vin med hyldeblomst

Forret:

  • Varmrøget laks på salatbund  med røræg, ærter flutes og dressing
  • Rejecocktail med dressing og flutes 
  • Fisketallerken:Varmrøget hellefisk, koldrøget laks, asparges, dressing og flutes

Hovedret:

  • Kalvesteg stegt som vildt med bønner halv æble og sveske, hvide og brunede kartofler, vildtsauce, tyttebær, waldorfsalat og agurkesalat
  • Langtidsstegt okseculotte, sauterede champignon, ristedegulerødder med løg og bacon, små ovnbagte kartofler, whiskysauce samt salat med ost og nødder.
  • Gammedags oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, glaserede perleløg, hvide kartofler, brun sauce, solbær ogasier .

  • Kødbuffet med helstegt oksefilet, helstegt svinemørbrad, marineret kalkun, to slags kartofler, flødesauce, salat, dressing og friskbagt brød + kr 20,-

Dessert:

  • Nøddekurv med hjemmelavet is og friske frugler
  • Pandekager med hjemmelavet is, jordbærsyltetøj og flødeskum
  • Dessertbuffet med hjemmelavet is og lun jordbærsauce,  frugttærte med creme fraiche og flødeskum, dessertkage, brownie, pandekager, lagkage, creme brulée samt oste med kiks + kr 20,- 

Kaffe og the med kransekage ( Cognac og likør + kr. 29,- pr glas )


Pris i alt for ovenstående arrangement inkl.  fri vin, øl og vand under middagen: 445,- kr. pr. couvert.(5 timers arrangement)

Natmad:

  • Spicy kyllingesuppe med ris og flutes.
  • Lille Natbuffet: Lun leverpostej med bacon og champignon, kropølse med sky samt 3 gode oste, rugbrød og lune flutes.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat.

    Pris for ovenstående arrangement, natmad inkl.  fri øl, vand og vin under hele festen 555,- kr. pr. couvert.( 7 timers arrangement, herefter 15,- kr pr. person pr ½ time)
Leveret af BL Grafisk
Løgumkloster Centralhotel • Markedsgade 15 • 6240 Løgumkloster • Tlf. 74 74 50 52 
Viser:  Festmenu - Centralhotellet